Lurer på jeg?

Hvordan fungerer det med spørreskjema?

1. Venter du på julen?

2. Liker du bloggen min?

3. Har du lagt om til vinterdekk?

 

 
 
 
 
Venter du på julen ?
Ja  Nei  Vet ikke
Liker du bloggen min ?
Ja  Nei  Vet ikke
Har du lagt om til vinterdekk ?
Ja  Nei 
This entry was posted in Ukategorisert. Bookmark the permalink.

3 Responses to Lurer på jeg?

 1. avatar Lilleyam says:

  1) Prøver å fortrenge den foreløpig :)
  2) Jaaaa!!
  3) Nei, men mannen har gjort det for meg, så jeg slipper 😉

  God helg

  • naturglede naturglede says:

   Heisann, der var min lille spørreundersøkelsestest på plass!!!!
   Åååååååååååå, jeg som gleder meg så til advent og kos. I dag snør det litt forsiktig her, og jeg spiller faktiskt litt svensk julemusikk, mens jeg tar helgerengjøringen. Men jeg skjønner jo at ikke alle gleder seg til det. Mange ganger maser vi så mye at vi glemmer å hygge oss, noen har sorg og det er ikke lett. Men gleden over julen har jeg likevel i hjertet. Gode tanker, vemod og stemning er min julefølelse. 😉 Glad du liker bloggen min!!!! Vinterdekk har min mann også fikset heldigvis, så jeg kan kjøre trygt i helga. Gleder meg, for jeg skal være med på en stor utstilling med mine acrylmalerier. Tror nok at mandagen blir en dag med stille blues. God helg til deg! :)

 2. avatar kodeks says:

  To ting som tok rotta på opplegget her.
  WP har et opplegg med forskjellige “permalenkestrukturer” som man kan velge en av inne på kontrollpanelet. De har visst gjort dette for at det skal se “penere” ut oppe i adressefeltet i nettleseren. Det er egentlig noe rot, for her går det åt skogen når den strukturen du hadde valgt fikk problemer med post_type=survey. Jeg har tilbakestilt din valgte permalenkestruktur til basic/standard/rock solid/nufuzz innstillingen, vist fingern til designerne i WP og dermed dukker innlegget ditt opp.

  Men but… det finnes ingen metadata lagret hos deg for denne spørreundersøkelsen. Muligens har dette sin årsak i den ovennevnte lenkekrøllen, jeg vet ikke. Dette er ett av de “mørke områdene” i WP der mye rart skjer. Her toer jeg mine hender, for problematikken her ser tilsynelatende endeløs ut, i alle fall hvis man sjekker på WP sine fora på nettet. Moralen er: “nothing complicated works” :)

  Du kan prøve på ny nå, husk å “Lagre”, det holder ikke bare med “Publiser”, og si endelig fra hvis det fremdeles bugger seg.

  Takk for at du kjører teststunt :)

Legg igjen et svar